Onbezorgd op vakantie met een veilig gevoel over je auto op de luchthaven, met onze tips wordt je voorbereiding een stuk relaxer

Spread the love

Het wordt steeds bizarre, in deze dagen van lage kosten, niet gevulde vluchten, om te ontdekken dat de kosten van het parkeren op de luchthaven van vertrek voor een paar dagen of een paar weken veel duurder kunnen zijn dan de kosten van de vlucht zelf. Maar er zijn manieren om deze kosten in de hand te houden.

Goedkope vluchten worden steeds vaker aangeboden

Deze dagen van goedkope vluchten bieden fantastische besparingen voor degenen die vooraf kunnen of willen boeken. Tickets naar Europese bestemmingen zijn nu regelmatig beschikbaar voor minder dan de prijs van een maaltijd uit.

En zo wordt het steeds bizarre om te constateren dat de kosten van het parkeren op de luchthaven van vertrek voor een paar dagen of een paar weken eigenlijk veel duurder kunnen zijn dan de kosten van de vlucht zelf. Maar er zijn manieren om deze kosten in de hand te houden.

Parkeren op de luchthaven zelf is altijd het duurst

On-site parkeren op de luchthaven is meestal de duurste optie: dus moet je echt ter plaatse parkeren? Zo ja (en het gemak kan niet worden ontkend) dan is de beste optie om ruim van tevoren te reserveren. Op dezelfde manier als het vooraf boeken van de vlucht bespaart u geld, dus ook met het parkeren van de auto. Bedrijven zoals Airport Parking Offers of Holiday Parking UK hebben specifieke mogelijkheden om vooraf te reserveren voor veel parkeergarages op de luchthaven.

Vroeg boeken is niet altijd mogelijk

Echter, als vroege boeking niet mogelijk is, en u op zoek bent naar de beste prijs, dan off-site luchthaven parkeerplaatsen zijn dan zeker de beste optie. De meeste Britse luchthavens hebben nu een wildgroei van keuze – en er zijn veel online luchthaven parkeren websites om te voorzien in deze vraag, evenals verschillende luchthaven parkeerplaats prijs vergelijking sites. Zoeken op “vergelijk luchthaven parkeren” in een zoekmachine zal een aantal van deze opleveren.

Vrijwel iedereen wil zo min mogelijk betalen

Maar natuurlijk, prijs is niet alles. Het is belangrijk om de gemoedsrust te hebben dat uw auto goed zal worden verzorgd. Het beste advies is dan ook om op zoek te gaan naar een bedrijf dat een Park Mark accreditatie heeft. Park Mark wordt gerund door de British Parking Association en laat zien dat een bedrijf heeft voldaan aan alle normen van het Safer Parking Scheme, dat in heel Groot-Brittannië actief is.

Het “Park Mark” logo (een blauw bord met een groot wit vinkje). Deze onderscheiding en goedkeuring wordt gegeven aan veilige, goed verlichte gebieden die door de politie zijn geïnspecteerd als beveiliging tegen indringers.

Geld besparen op het parkeren bij de luchthaven

Een ideale manier om geld te besparen op het parkeren, evenals het maken van de hele ervaring van het krijgen naar de check-in balie op tijd, is om te overwegen een Airport Hotel. Nogmaals, deze kunnen worden geboekt via vele luchthaven parkeren websites, met prijzen die speciale bulk-buying kortingen die deze exploitanten genieten en kunnen doorgeven, en die ook gratis parkeren voor de duur van de vakantie omvatten.

Dit kan vaak werken op dezelfde of soortgelijke prijzen naar luchthaven parkeren alleen, met het extra voordeel van een goede nachtrust voor de vakantie.

Ook, natuurlijk, is deze optie zeer nuttig voor die late terugvluchten. Een goed idee is om de auto bij het hotel achter te laten en op te halen bij uw terugkomst van vakantie, na een overnachting in het hotel een goed ontbijt en een ontspannen rit naar huis.


Spread the love