Een vitale en vooral gezonde levensstijl naleven? Met deze voor iedereen bruikbare tips wordt het een stuk makkelijker

Spread the love

Hier zijn 7 gezonde tips om op te nemen in uw levenswijze. Als u een van deze activiteiten in uw dagelijks leven opneemt, zult u in staat zijn om te genieten van gezond gewichtsverlies op lange termijn. Neem één van deze activiteiten in uw dagelijks leven op, en geniet van gezond gewichtsverlies op lange termijn:

Een gewone koffie boven koffie met melkrecepten

Koffiedranken met smaak zijn misschien heerlijk, maar wist u dat ze barsten van de calorieën? Wanneer je in de coffeeshop in de rij staat, blijf dan bij gewone koffie of thee in plaats van met suiker gevulde “desserts”.

Laat zoetigheden wat vaker staan

Een enkele donut kan onschuldig genoeg lijken, behalve dat iedereen ze eet op de kantoorvergadering, waarom zou je dat niet doen? De waarheid is dat donuts en gebak, hoewel een favoriet op de werkplek, verborgen goudmijnen van vet en calorieën zijn. Voor elke donut die u weigert te eten, overweeg dan de 250 calorieën die van uw taille vallen en lach naar uzelf.

Met 30 minuten joggen krijg je al veel voor elkaar

Wil je een klein geheimpje weten? Het moeilijkste deel over een eenvoudige 30 minuten durende jog is de handeling om je schoenen aan te trekken en de deur uit te lopen. Het is waar. Zodra u halverwege de straat bent zult u realiseren dat het joggen eigenlijk pret-toevoegt aan dat het feit dat u calorieën verbrandt en u zelf een alle rond goede overeenkomst hebt.

Zwemmen is ook zeer goed voor gewichtsafname

Als je antwoord op mijn jogging suggestie was ‘Ik heb slechte gewrichten’, dan heb je geluk. Zwemmen is een van de beste  activiteiten die je kunt doen, en het is schokvrij. Als je zwemt, rekruteer je je hele lichaam, een proces dat veel energie vereist – AKA calorieën.

Zoetig fruit in plaats van koekjes

Als je bent zoals de meeste mensen die ik ken, dan krijg je waarschijnlijk een verlangen naar iets zoets na het eten. Je eerste instinct kan zijn om een koekje of een kom ijs te pakken te krijgen, maar waarom denk je niet na over wat de natuur te bieden heeft? Fruit is zoet, natuurlijk en heeft minder calorieën dan gebakken producten.

Schoonmaken helpt ook bij afvallen

Denk niet dat alle calorieverbranding in een sportschool moet plaatsvinden. Stofzuigen, afstoffen, vouwen van de was en afwassen, ze hebben allemaal een beetje elleboogvet nodig, wat resulteert in verbrande calorieën. De volgende keer dat uw huis een schoonmaak nodig heeft, niet grit uw speen – dit betekent gratis calorieverbranding voor u betekent dit.

En als u het echt een tandje bij wilt zetten en de vlammen wilt aanwakkeren – huur dan een personal trainer die u van begin tot eind in minder tijd dan u denkt kan brengen.


Spread the love