Hoe kan ik het beste mijn nagelschimmel behandelen, alle mogelijkheden op één plek!

Spread the love

Teennagelschimmelinfecties zijn vaak populairder dan vingernagelschimmel en zijn moeilijker te behandelen. Dit komt doordat schimmels gedijen in een blauwe, warme en vochtige omgeving.

Wat is het eigenlijk?

Nagelschimmel is gemaakt van kleine organismen die vingernagels en teennagels kunnen aantasten. De nagels van onze vingers en tenen zijn echt efficiënte barrières. Een schimmelnageltransmissie kan beginnen als een lichtgekleurde of gele plek onder de hint van je vingernagel of teennagel.

Naarmate de schimmelnagel zich dieper in je nagel verspreidt, kan het je nagel doen verkleuren, verdikken en afbrokkelende randen produceren – een lelijk en mogelijk traumatisch probleem. De nagel zorgt voor een veilige plek voor de schimmel en beschermt hem terwijl hij groeit, omdat schimmels zoals blauwe en natte plekken.

Daarom is het moeilijk om de schimmel te raken en te stoppen. Het knippen van de nagels kan leiden tot kleine snijwonden waardoor de schimmel kan infiltreren. Nagelbijten kan ook de nagels ondermijnen en overbeschermende lagen beschadigen.

Natte gebieden zijn de boosdoeners

De schimmels die teennagelschimmels veroorzaken zijn erg populair in natte nationale gebieden. Voorbeelden hiervan zijn nationale douches, kleedkamers en zwembaden. Loop nooit op blote voeten in deze gebieden. De nagels worden vaak gelig van kleur en kunnen lichte vlekken krijgen. Soms kunnen de nagels donker of bruin bewegen.

De spijker voorziet de schimmel van een krachtige overbeschermende wegversperring. Deze wegversperring maakt het moeilijk voor medicijnen om de schimmel te vernietigen. Om deze reden is preventie echt belangrijk. Nagels kunnen echt aantrekkelijk zijn. Vrouwen, vaker dan mannen, hechten veel belang aan de manier waarop hun nagels eruitzien en consumeren een aanzienlijk bedrag aan moment en geld op hen.

Nagels zijn een afspiegeling van iemands privé- en gezondheidsgewoonten – beter of verschrikkelijk. De behandeling van nagelschimmels moet zo snel mogelijk beginnen. Hoe langer je kijkt, hoe slechter de omstandigheden worden en hoe moeilijker het wordt om mee om te gaan.

Veel genezingsmogelijkheden

Een transmissie met nagelschimmel kan moeilijk te hanteren zijn en infecties kunnen zich opnieuw voordoen. Maar medicijnen zijn toegankelijk om te helpen bij het vrijpleiten van opwaartse schimmelnagels. Geïnfecteerde nagels kunnen zich ook van de nagelvellen scheiden, een omstandigheid die onycholyse wordt genoemd. U kunt nog steeds pijn in uw tenen of vingertoppen zien en een enigszins vervelende geur ontdekken.

Nagelschimmel is populairder bij oude volwassenen om verschillende redenen, waaronder een verminderde bloedcirculatie, een jarenlange kwetsbaarheid voor schimmels en omdat nagels langzamer kunnen rijzen en dikker worden door veroudering, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor overdracht.

De betere behandeling van de klasse is preventie. Houd uw nagels direct overdwars te verminderen. Als nagels moeilijk te verminderen zijn, verzwakken ze door ze in zout water te weken. Houd de voeten droog en gemakkelijk geventileerd. Wees voorzichtig met kunstnagels en kies uitsluitend uw manicure. Actuele crèmes die direct op de geïnfecteerde plaats worden aangebracht, worden vaak gebruikt voor minder ernstige infecties.

De kans op voetschimmel neemt toe bij constante nattigheid

Wanneer uw voeten gedurende langere tijd vochtig zijn, neemt de kans op het krijgen van de schimmel toe. De nagels kunnen veel onthullen over de interne gezondheid van het lichaam. Gezonde nagels zijn vaak een teken van een goede gezondheid, terwijl slechte nagels vaak een tip voor ernstigere problemen zijn.

Een eiwitrijk dieet kan uw nagels helpen om sterker en gezonder te worden. Er zijn vele andere opties naast orale anti-schimmel medicijnen. Helaas zijn ze niet erg effectief. De meest effectieve actuele medicatie is Ciclopirox-lak. Combinatietherapie kan helpen om de effectiviteit van de behandeling te verhogen.

Als u ervoor kiest om een orale medicatie te nemen, zorg ervoor dat u een actueel anti-schimmelmiddel ook gebruikt. Nagelverwijdering is ook een optie. Lamisilcrème is een zeer effectief anti-schimmelmiddel dat op grote schaal wordt gebruikt om aandoeningen veroorzaakt door schimmelinfecties te behandelen.


Spread the love