Diverse Parkeermogelijkheden Binnen En Rondom Schiphol, Hoe Zit Het Precies Met Parkeren Zonder Gedoe In Nederland?

Spread the love

Als het om parkeren van je auto gaat, dan heb je meer keuzes dan Schiphol alleen. Bij Schiphol heb je diverse parkeerplekken waar je uit kunt kiezen, maar het is ook handig om na te gaan welke parkeerplekken rondom Schiphol liggen zodat je precies weet wat je keuzes allemaal zijn. Tevens is het handig om de prijzen te vergelijken en om te zien welke services ze allemaal aanbieden. Als je andere parkeergarages wilt bekijken, dan kun je de website Schipholparking.nl bezoeken. Daar kun je diverse garages vergelijken en je bespaart dus veel tijd.

Je Kunt Gemakkelijk Parkeerplaatsen Vinden Via Schipholparking.nl Om De Laagste Prijs Te Betalen

Als we Schiphol zelf doornemen, dan zien we dat er 1 parkeerterrein is voor mensen die voor een korte periode willen parkeren. De rest van de terreinen zijn voor mensen die lang willen parkeren. Kort parkeren is ook ideaal voor mensen die op een korte trip gaan, want je mag je auto daar voor 48 uur parkeren.

Het ligt ook lekker dichtbij de terminal. We zien dat P1 Holiday Parking ideaal is voor mensen die na 48 uur willen parkeren. Ook deze ligt lekker dichtbij. P3 en P4 liggen ietsje verder en je wordt dan met de shuttlebus naar de terminal gebracht. De prijzen kun je online bekijken.

Lang Parkeren Op Schiphol Is Geen Enkel Probleem, Je Kunt Behoorlijk Wat Aanbiedingen Vinden

Je zult garages voor lang parkeren Schiphol in aanbieding vinden. Je kunt eenvoudig nagaan hoe ver de garages van Schiphol liggen, welke services ze aanbieden, hoeveel het je per 8 dagen gaat kosten, enz. De meeste bieden shuttle parking en valet parking aan. Bij shuttle parking wordt je natuurlijk met een busje naar de terminal gebracht, maar met valet parking, dan kun je het parkeren geheel aan iemand anders overlaten.

Je hoeft helemaal niet naar de garage te rijden. Je rijdt gewoon naar Schiphol, stapt daaruit, geeft de sleutel aan de chauffeur en loopt dan naar binnen. De chauffeur zal de auto voor je parkeren en jij hoeft je helemaal geen zorgen te maken daarover.


Spread the love