Deze App Zie Je Niet Meer Terug Op De iPhone X In Amerika, Welke Mobiele Telefoon Is Wel Geschikt Voor Handige Apps Die Nu Populair Zijn?

Spread the love

De prominent bekende jailbreak-winkel in iOS – Cydia heeft de in-app-aankopen gesloten vanwege een bug in verband met het digitale token-systeem van PayPal. De oprichter Jay Saurik Freeman nam zijn Reddit-account om de sluiting aan te kondigen van de langgerekte rivaal van de Apple App Store, de mobiele winkel van Cydia. Als jij de app nog op je mobiele telefoon hebt staan raden we je aan om deze te verwijderen. Daarbij kun je de samsung galaxy s8 los toestel ook nog aanschaffen om dit soort apps niet meer te gebruiken.

Nieuwe Apps Die Je Kunt Gebruiken Zijn Beschikbaar In De Play- Of Apple Store

Om een goed beeld te krijgen van alle apps die nog steeds beschikbaar zijn raden we aan om eens rond te kijken in de Play Store of Apple Store. Op dit moment zijn er namelijk genoeg apps beschikbaar die dezelfde functionaliteit hebben. Lees dit artikel maar eens door om te zien welke apps op dit moment erg goed werken en belangrijk zijn voor het beveiligen en gebruiken van je smartphone.

beste smartphone applicaties

Er Zaten Een Aantal Bugs In De Systeemsoftware Van Apple

Volgens Saurik is deze sluiting blijkbaar te wijten aan een recent rapport van een buggerelateerde PayPal-rekening die een zeer klein aantal gebruikers heeft getroffen. Er zijn echter maar een paar nummers die Cydia gebruiken waarin een paar minder gebruikers zijn ingelogd, Suarik vindt dit ‘geen probleem’ omdat het slechts een fout is en geen gegevenslek.

  • Desalniettemin beweert Saurik dat hij de Cydia-winkel uiteindelijk tegen het einde van dit jaar volledig zou sluiten, en dit rapport gaf hem een ​​duw om de in-app-aankopen voor nu af te sluiten.
  • Je kunt deze apps gelukkig wel weer downloaden in een andere store zoals de App store van Apple of Play Store van Google.

Apple Heeft Een Hoop Gedaan Om De Cydia Winkel Te Sluiten

Bovendien denkt Saurik dat het sluiten van de mobiele Cydia-winkel hem geld zou kosten, en dit was ook een belangrijk onderdeel van een gezond ecosysteem dat een aantal mensen hielp om het ecosysteem te onderhouden.

beste telefoon applicaties

De App Store Is Te Rivaliserend Voor Een Alternatief

Saurik beweert ook dat hij na voldoende tijd te hebben besteed aan het heroverwegen van zijn tijdlijnen, heeft besloten om de mogelijkheid om dingen te kopen uit de Cydia-winkel te sluiten, wat nog steeds wordt beschouwd als het rivaliserende afdelingssysteem van Apple’s App Store. Bovendien zijn de App Store en het ecosysteem van Apple veiliger geworden, wat heeft geleid tot een afname van het aantal jailbreakgebruikers dat uiteindelijk heeft geleid tot een afname van de gebruikers van de Cydia-mobiele winkel.


Spread the love